Historien bag os:

Vi er et mindre virksomhed som har udbygget vores forretning, med en Web afdeling, hvor vi er specialiseret i at lave moderne hjemmesider der både er brugervenlige og giver en stor opmærksomhedsværdi.

Vores mål er at give kunden den rette løsning uden omkostningerne skal være for store.

Vores mål:

Vi mener det er vigtigt at vores kunder har en moderne hjemmeside som er optimeret til at kunne vises på alle enheder. Derfor tilbyder vi responsive design som gør det muligt at hjemmesiden kan blive vidst på smartphones og tablets.

Omkostningerne til en ny hjemmeside, med alle de funktioner, der idag bør være naturlige, svinger meget, men du vil blive overrasket over, hvor meget du kan få for relativt få penge hos os.

Hvad kan vi tilbyde:

Overvejer du at opdatere din hjemmeside eller ønsker en helt ny så tøv ikke med at kontakte os da vi ønsker at give dig den bedste løsning.

Vi tilbyder også præsentationsvideoer af virksomheden eller andet grafisk arbejde.

NOC-Afdeling:

Har du problemer med din web server eller ønsker du at få din web server konfigureret. Så klare vi opgaven. Vi er eksperter til, at kunne udføre disse opgaver.

Kontakt os via kontaktformularen med dit ønske eller problem og vores eksperter vil hjælpe dig igennem og finde den rette løsning for dig.